Republika Slovenija

Finančna Uprava


KAZALO STRANI ABARVNA SHEMA Aa
IZBIRA PISAVE
A+VELIKOST PISAVE ZNAKOVNI JEZIK
Privzeto Arial Arial bold Verdana Verdana bold Open dyslexic Open dyslexic alta Century Gothic / Didact Gothic
Privzeto Barvna shema 1 - črno na belem Barvna shema 2 - belo na črnem Barvna shema 3 - Črna na bež Barvna shema 4 - modro na belem Barvna shema 5 - črno na zelenem Barvna shema 6 - črno na rumenem Barvna shema 7 - modro na rumenem Barvna shema 8 - rumeno na modrem Barvna shema 9 - turkizno na črnem Barvna shema 10 - črno na vijoličnem
Privzeto Velikost pisave 14pt Velikost pisave 16pt Velikost pisave 18pt Velikost pisave 20pt
Velikost pisave 125% Velikost pisave 150% Velikost pisave 200%

ODPOVEDANO – Usposabljanje s področja carinske zakonodaje

 

ODPOVEDANO

Na osnovi Odredbe o prepovedi zbiranja na javnih prireditvah v javnih prostorih zaprtega tipa v Republiki Sloveniji (Uradni list RS, št. 16/2020) z dne 9. marca 2020 vas obveščamo, da je usposabljanje s področja carinske zakonodaje, ki je bilo predvideno od 23. marca do 1. aprila 2020 v prostorih Generalnega finančnega urada, na Šmartinski 55 v Ljubljani ODPOVEDANO! O novem terminu usposabljanja vas bomo pravočasno obvestili.

Opis

Usposabljanje je namenjeno kandidatom, ki želijo dokazovati merilo poklicne kvalifikacije, pa tudi predstavnikom ostalih gospodarskih subjektov, ki so vključeni v aktivnosti, ki jih ureja carinska zakonodaja (npr.  tisti, ki opravljajo posle zastopanja v carinskih zadevah).

Izvedli ga bodo uslužbenci FURS in bo za udeležence brezplačno.

Datum in čas

Od 24. 3. 2020 do 1. 4. 2020.

Urnik usposabljanja

Lokacija

Predavanja bodo potekala v dopoldanskem času, na sedežu FURS, Šmartinska 55, 1000 Ljubljana (velika predavalnica v pritličju).