Republika Slovenija

Finančna Uprava


KAZALO STRANI ABARVNA SHEMA Aa
IZBIRA PISAVE
A+VELIKOST PISAVE ZNAKOVNI JEZIK
Privzeto Arial Arial bold Verdana Verdana bold Open dyslexic Open dyslexic alta Century Gothic / Didact Gothic
Privzeto Barvna shema 1 - črno na belem Barvna shema 2 - belo na črnem Barvna shema 3 - Črna na bež Barvna shema 4 - modro na belem Barvna shema 5 - črno na zelenem Barvna shema 6 - črno na rumenem Barvna shema 7 - modro na rumenem Barvna shema 8 - rumeno na modrem Barvna shema 9 - turkizno na črnem Barvna shema 10 - črno na vijoličnem
Privzeto Velikost pisave 14pt Velikost pisave 16pt Velikost pisave 18pt Velikost pisave 20pt
Velikost pisave 125% Velikost pisave 150% Velikost pisave 200%

Medijsko središče

Preusmeritev

 
PREBIVALCI PODJETJA E-STORITVE MEDIJI
| Medijsko središče

Obiščite Finančno upravo RS na MOS-u v Celju

Finančna uprava Republike Slovenije se udeležuje 51. mednarodnega sejma obrti in podjetnosti MOS, od 11. do 16. septembra 2018 v Celju.

Na stojnici boste lahko spoznali naše delo od blizu. Razstavljeni bodo zanimivi ponaredki in primerki zaščitenih živalskih in rastlinskih vrst po konvenciji CITES, ki jih naši cariniki zasežejo na meji. Lahko se boste registrirali v eDavke brez certifikata, samo z osebnim dokumentom in davčno številko. Na voljo pa bomo tudi za vsa vaša vprašanja v zvezi z davčnimi obveznostmi.

MOS je poslovno-sejemska prireditev, ki vsako leto privabi več kot 800 neposrednih in 1.400 zastopanih razstavljavcev ter več kot 120.000 obiskovalcev. Razdeljena je na 5 področij: MOS Dom, MOS Teh, MOS Tur, MOS Biz in MOS Plus. MOS spremljajo tudi predavanja, dogodki in delavnice iz posameznih področij, kjer lahko dobite številne koristne informacije v zvezi z gradnjo doma ali izveste, kako ustanoviti podjetje. Sejem ima tradicionalno tudi državo partnerico, kar dodatno olajša vzpostavitev gospodarskih vezi med državama. Letos je to Republika Srbija. Poudarek letošnje predstavitve Finančne uprave RS je na predstavitvi prenovljenega davčnega portala eDavki. Na stojnici bomo na voljo za vsa vprašanja glede elektronskega poslovanja z nami. Pripravljene imamo tudi informacije o davkih za mlade. S tem FURS sledi strateški usmeritvi, da poleg nadzorne funkcije deluje tudi kot storitveni servis zavezancev in razvija partnerske odnose z zavezanci, ki so pripravljeni prostovoljno in zakonito plačevati obvezne dajatve, obenem pa osvešča o gradnji davčne kulture.

Vabimo vas, da nas obiščete v hali L (2. nadstropje) in se registrirate v eDavke ter prejmete praktično darilo! Z registracijo boste lahko sodelovali tudi v nagradni igri in se potegovali za 10.000 evrov nagrade.

nazaj nadaljuj na strani