Republika Slovenija

Finančna Uprava


KAZALO STRANI ABARVNA SHEMA Aa
IZBIRA PISAVE
A+VELIKOST PISAVE ZNAKOVNI JEZIK
Privzeto Arial Arial bold Verdana Verdana bold Open dyslexic Open dyslexic alta Century Gothic / Didact Gothic
Privzeto Barvna shema 1 - črno na belem Barvna shema 2 - belo na črnem Barvna shema 3 - Črna na bež Barvna shema 4 - modro na belem Barvna shema 5 - črno na zelenem Barvna shema 6 - črno na rumenem Barvna shema 7 - modro na rumenem Barvna shema 8 - rumeno na modrem Barvna shema 9 - turkizno na črnem Barvna shema 10 - črno na vijoličnem
Privzeto Velikost pisave 14pt Velikost pisave 16pt Velikost pisave 18pt Velikost pisave 20pt
Velikost pisave 125% Velikost pisave 150% Velikost pisave 200%

Medijsko središče

Preusmeritev

 
PREBIVALCI PODJETJA E-STORITVE MEDIJI
| Medijsko središče

Na Brniku zasegli 300 ponarejenih ur Gucci

Ocenjena vrednost originalov bi znašala 240.000 evrov.

Novembra je na Letališče Brnik prispela pošiljka poslana iz Kitajske, naslovljena na gospodarsko družbo registrirano v Sloveniji.

V dveh kartonih je bilo zapakiranih 300 kosov električnih ročnih ur z mehaničnim prikazovalnikom z oznako Gucci. Deklarirana vrednost pošiljke je znašala 921,94 evrov.

Pošiljka je bila po opravljeni analizi tveganja zaradi nizke deklarirane vrednosti blaga odrejena za fizični pregled. Po opravljenem pregledu je bila pošiljka zaradi suma, da je deklarirano blago ponaredek zaščitene blagovne znamke, začasno zadržana. O tem je obveščen deklarant in zastopnik imetnika pravic intelektualne lastnine. Ta je v nadaljevanju potrdil, da je blago ponaredek blagovne znamke Gucci.

Pošiljka bo uničena pod carinskim nadzorom.

nazaj nadaljuj na strani