Republika Slovenija

Finančna Uprava


KAZALO STRANI ABARVNA SHEMA Aa
IZBIRA PISAVE
A+VELIKOST PISAVE ZNAKOVNI JEZIK
Privzeto Arial Arial bold Verdana Verdana bold Open dyslexic Open dyslexic alta Century Gothic / Didact Gothic
Privzeto Barvna shema 1 - črno na belem Barvna shema 2 - belo na črnem Barvna shema 3 - Črna na bež Barvna shema 4 - modro na belem Barvna shema 5 - črno na zelenem Barvna shema 6 - črno na rumenem Barvna shema 7 - modro na rumenem Barvna shema 8 - rumeno na modrem Barvna shema 9 - turkizno na črnem Barvna shema 10 - črno na vijoličnem
Privzeto Velikost pisave 14pt Velikost pisave 16pt Velikost pisave 18pt Velikost pisave 20pt
Velikost pisave 125% Velikost pisave 150% Velikost pisave 200%

Medijsko središče

Preusmeritev

 
PREBIVALCI PODJETJA E-STORITVE MEDIJI
| Medijsko središče

Zaseg prepovedanih snovi v športu

Dne 24. 8. 2018 so uslužbenci Mobilnega oddelka Ljubljana med izvajanjem finančnega nadzora na območju AC A1, ter na CP Lukovica za pregled izločili tudi avtobus moldavskih registrskih oznak.

Najprej je bila opravljena kontrola prtljažnega prostora s psičko za odkrivanje tobaka in tobačnih izdelkov, vendar tobačnih izdelkov ni zaznala. Pri pregledu notranjosti avtobusa so za voznikovim sedežem v dveh kartonskih škatlah odkrili večjo količino prepovedanih snovi v športu. Skupno so odkrili 1.200 kosov tablet ANAPOLON in STROMABFORT ter 300 ampul PARABOLAN, SUSTAMED in TESTOSTERON E. O odkritju nedovoljenih snovi v športu so nemudoma obvestili Policijo, ki je tudi prevzela nadaljnji postopek s prepovedanimi snovmi.

nazaj nadaljuj na strani