Republika Slovenija

Finančna Uprava


KAZALO STRANI ABARVNA SHEMA Aa
IZBIRA PISAVE
A+VELIKOST PISAVE ZNAKOVNI JEZIK
Privzeto Arial Arial bold Verdana Verdana bold Open dyslexic Open dyslexic alta Century Gothic / Didact Gothic
Privzeto Barvna shema 1 - črno na belem Barvna shema 2 - belo na črnem Barvna shema 3 - Črna na bež Barvna shema 4 - modro na belem Barvna shema 5 - črno na zelenem Barvna shema 6 - črno na rumenem Barvna shema 7 - modro na rumenem Barvna shema 8 - rumeno na modrem Barvna shema 9 - turkizno na črnem Barvna shema 10 - črno na vijoličnem
Privzeto Velikost pisave 14pt Velikost pisave 16pt Velikost pisave 18pt Velikost pisave 20pt
Velikost pisave 125% Velikost pisave 150% Velikost pisave 200%

Medijsko središče

Preusmeritev

 
PREBIVALCI PODJETJA E-STORITVE MEDIJI
| Medijsko središče

Obiščite Finančno upravo RS na AGRI v Gorni Radgoni

Finančna uprava Republike Slovenije se udeležuje 56. mednarodnega kmetijsko-živilskega sejma AGRA, od 25. do 30. avgusta 2018 v Gornji Radgoni.

Na stojnici bo možna prijava v portal eDavki brez certifikata. Potrebujete samo osebni dokument in davčno številko. Razstavljeni bodo zanimivi primerki ponaredkov, ki jih naši cariniki zasežejo na meji. Na voljo bomo za vsa vaša vprašanja v zvezi z davčnimi obveznostmi.

AGRA je specialen, kmetijsko-živilski in okoljski sejem, ki je največji in najpomembnejši tovrstni sejem v tem delu Evrope, s 1.800 razstavljavci in s 120.000 obiskovalci. Udeležujejo se ga deležniki v panogi, in sicer pridelovalci in trgovci, panožna združenja in posredniške agencije, kupci in dobavitelji, zavarovalnice in banke ter resorno Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano. Sejem se bo v letu 2018  osredotočal na prenos novih poslovnih in strokovnih znanj, spoznanj in tehnologij iz mlade v zrelo generacijo pridelovalcev in predelovalcev. V sejemsko dogajanje se bodo intenzivno vključili mladi kmetje in podeželska mladina. Predstavili bodo generacijsko prenovo, ki jo spremljajo digitalizacija, inovativnost, znanje in povezovanje. Na Finančni upravi bomo skladno s tem predstavili prenovljen portal eDavki in jih spodbudili k uporabi.

Vabimo vas, da nas obiščete v hali B in se registrirate v eDavke ter prejmete praktično darilo! Z registracijo boste lahko sodelovali tudi v nagradni igri in se potegovali za 10.000 evrov nagrade.

nazaj nadaljuj na strani