KAZALO STRANI ISKALNIK FIKSEN MENI A+  POVEČAVA Aa  PISAVA ABARVNA SHEMA ZNAKOVNI JEZIK IN ZVOK RSS YOUTUBE

Medijsko središče

 
PREBIVALCI PODJETJA E-STORITVE MEDIJI
| Medijsko središče

Jakov Fak ima srebrno olimpijsko medaljo!

Biatlonec Jakov Fak, ki je kot vrhunski športnik zaposlen v Finančni upravi RS, je na olimpijskih igrah v Pjongčangu osvojil srebrno olimpijsko medaljo.

Generalna direktorica Finančne uprave RS Jana Ahčin je Jakovu Faku v pismu čestitala za izjemni uspeh in zapisala, da je srebrna olimpijska medalja plod trdega dela, jeklene volje in neizmerne želje po uspehu. Dodala je še, da je naš sodelavec vsem zaposlenim za zgled in v ponos in da nas veseli, da smo lahko vsaj malo pripomogli k vzpostavljanju pogojev za njegovo uspešno pot.

Jakov Fak je v Finančni upravi RS zaposlen od leta 2014. Družbo pa mu dela še 14 vrhunskih športnikov: Anže Berčič, Ana Drev, Darko Đurić, Vesna Fabjan, Maruša Ferk, Adrian Gomboc, Marino Kelg, Klemen Kosi, Žan Košir, Adela Šajn, Eva Terčelj, Tina Trstenjak, Katja Višnar, Vasilij Žbogar.

nazaj
Privzeto Arial Arial bold Verdana Verdana bold Open dyslexic Open dyslexic alta Century Gothic / Didact Gothic
Privzeto Barvna shema 1 - črno na belem Barvna shema 2 - belo na črnem Barvna shema 3 - Črna na bež Barvna shema 4 - modro na belem Barvna shema 5 - črno na zelenem Barvna shema 6 - črno na rumenem Barvna shema 7 - modro na rumenem Barvna shema 8 - rumeno na modrem Barvna shema 9 - turkizno na črnem Barvna shema 10 - črno na vijoličnem
Privzeto Velikost pisave 14pt Velikost pisave 16pt Velikost pisave 18pt Velikost pisave 20pt
Velikost pisave 125% Velikost pisave 150% Velikost pisave 200%