KAZALO STRANI ISKALNIK FIKSEN MENI A+  POVEČAVA Aa  PISAVA ABARVNA SHEMA ZNAKOVNI JEZIK IN ZVOK RSS YOUTUBE

Nagradna igra Vklopi razum, zahtevaj račun!

Zadnje novice

  • V zadnjih 11 mesecih ni bila objavljena nobena novica.

Opis

Nagradna igra »Vklopi razum zahtevaj račun!« v letu 2018

Pravila v celoti | Spremembe in dopolnitve pravil | Dodatek k pravilom

Nagradna igra, v kateri sodelujejo fizične osebe (potrošniki), bo potekala od 1. 1. 2018 do 31. 12. 2018. Prirejala se bo v štirih zaporednih krogih:

  • 1. krog od 1. 1. 2018 do vključno 31. 3. 2018
  • 2. krog od 1. 4. 2018 do vključno 30. 6. 2018
  • 3. krog od 1. 7. 2018 do vključno 30. 9. 2018
  • 4. krog od 1. 10. 2018 do vključno 31. 12. 2018

Nagrade

V vsakem krogu nagradne igre, skupaj štirikrat, se izžrebajo tri nagrade: 

1-krat denarna nagrada »Paket računov« v vrednosti 10.000 EUR
1-krat denarna nagrada »Storitve« v vrednosti 10.000 EUR
1-krat denarna nagrada »eDavki« v vrednosti 10.000 EUR
  Skupaj: v vrednosti 30.000 EUR

1. Denarna nagrada »Paket računov« v vrednosti 10.000 EUR

Paket računov se tvori, ko potrošnik preko mobilne ali spletne aplikacije »Preveri račun« zbere 10 računov različnih izdajateljev.

Aplikacija je enaka, kot je bila za nagradno igro v letu 2017. V aplikaciji potrdite, da sprejemate pravila nagradne igre, in vnesite svojo davčno številko. Nato z aplikacijo preverite račun.

Ko to v posameznem krogu naredite na desetih računih različnih izdajateljev, se vam samodejno oblikuje paket računov, s katerim sodelujete v nagradni igri. V posameznem žrebanju lahko sodelujete z več paketi računov. Z istim računom lahko sodelujete le enkrat.

2. Denarna nagrada »Storitve« v vrednosti 10.000 EUR

Za nagrado »Storitve« se vam oblikuje srečka storitve, ko preverite račun mojstrov, ki opravljajo storitve na domu, taksistov, vedeževalcev, frizerjev, kozmetičnih salonov itd. Po novem pa se lahko za omenjeno nagrado potegujejo tudi računi odvetnikov, zdravnikov, zobozdravnikov in veterinarjev. Natančen seznam storitev, ki sodelujejo v nagradni igri, je določen v dodatku k pravilom. Za nagrado »Storitve« se torej oblikuje srečka za vsak preverjeni račun. 

Za omenjeno nagrado je mogoče sodelovati preko mobilne ali spletne aplikacije »Preveri račun!«.

V aplikaciji pred potrditvijo ujemanja računa preverite, ali gre za račun za v dodatku k pravilom navedene storitve ter ga ustrezno označite in pošljite fotografijo. Pred pošiljanjem fotografije preverite, da se na njej vidi račun. Račun, pri katerem iz fotografije ne bo razvidne vrste storitve, ne bo sodeloval v žrebanju (npr. na fotografiji je samo QR koda). Izvirnik računa morate v tem primeru obvezno hraniti do izteka roka za izplačilo nagrade »Storitve«. Račun se vam šteje tudi kot en račun izdajatelja za oblikovanje paketa računov. Z istim računom za nagrado »Storitve« lahko sodelujete le enkrat.

Primer fotografije računa iz testnega sistema.

3. Denarna nagrada »eDavki« v vrednosti 10.000 EUR

Udeleženec sodeluje v posameznem krogu nagradne igre za nagrado »eDavki« s srečko eDavki, ki se oblikuje po izvajanju dejanj in aktivnostmi na zaprtem portalu eDavki. 

Udeleženec se mora v sistem eDavki registrirati z uporabniškim imenom in geslom ali z digitalnim potrdilom. 

Po novem lahko eDavke uporabljate tudi brez certifikata, torej zgolj z uporabniškim imenom in geslom? Kratka navodila z učnim videom »Kako se registriram v eDavke brez certifikata?« so objavljena na strani Finančne uprave RS.

Po opravljeni registraciji na zaprtem portalu eDavki potrdite pravila nagradne igre. Za srečko eDavki se v posameznem krogu nagradne igre šteje: registracija v sistem eDavki, en istovrsten uspešno vložen elektronski dokument iz seznama dokumentov, objavljenega na portalu eDavki, za katerega ni predpisana obvezna oddaja preko portala eDavki, en vpogled v informativni izračun dohodnine (obrazec Doh-IID), en vpogled v eKatico zavezanca in en vpogled v informativni izračun obresti.

4. Aplikacija za mobilne naprave

Arhiv

Vse informacije o nagradni igri »Vklopi razum zahtevaj račun!« v letu:

Privzeto Arial Arial bold Verdana Verdana bold Open dyslexic Open dyslexic alta Century Gothic / Didact Gothic
Privzeto Barvna shema 1 - črno na belem Barvna shema 2 - belo na črnem Barvna shema 3 - Črna na bež Barvna shema 4 - modro na belem Barvna shema 5 - črno na zelenem Barvna shema 6 - črno na rumenem Barvna shema 7 - modro na rumenem Barvna shema 8 - rumeno na modrem Barvna shema 9 - turkizno na črnem Barvna shema 10 - črno na vijoličnem
Privzeto Velikost pisave 14pt Velikost pisave 16pt Velikost pisave 18pt Velikost pisave 20pt
Velikost pisave 125% Velikost pisave 150% Velikost pisave 200%