KAZALO STRANI FIKSEN MENI A+  POVEČAVA Aa  PISAVA ABARVNA SHEMA ZNAKOVNI JEZIK IN ZVOK RSS YOUTUBE

Seminarji

 
PREBIVALCI PODJETJA E-STORITVE MEDIJI
| Seminarji

Seminar o aktualnih zadevah v carinskih postopkih, Maribor

Datum seminarja je 23. 5. 2018.

Uprava za carine in Finančni urad Maribor skupaj organizirata seminar o aktualnih zadevah v carinskih postopkih, ki bo v sredo, 23. maja 2018, v veliki sejni sobi FU Maribor na Titovi 10, 2000 Maribor.

Program seminarja:

08.15 – 09.00 Predstavitev Oddelka za poenostavljene postopke pri FU Celje, vloge za izdajo carinskih dovoljenj, prenova dovoljenj (Peter Novak – vodja Oddelka za poenostavljene postopek, FU Celje)
09.10 – 10.40 Zakon o prevozih v cestnem prometu, Zakon o prevozu nevarnih snovi in z njima povezane obveznosti prejemnikov, pošiljateljev in prevoznikov blaga (Anton Kmetič - vodja Sektorja za carine in Nataša Šafer, FU Novo mesto)
11.00 – 15.00 Celovit pregled aktualnih zadev v zvezi s poreklom blaga – kumulacije blaga, preferencialno poreklo blaga, nepreferencialno poreklo blaga, sporazum CETA, sistem REX, … (Ana Maček – Sektor za tarifo, UC, GFU)


Seminar je brezplačen, število slušateljev iz posamezne družbe ni omejeno, prijave niso potrebne.

Udeležite se lahko tudi samo posameznega predavanja (npr. delavci na sprejemu in odpremi blaga lahko zapustijo seminar po drugem sklopu predavanj).

Med zadnjim predavanjem bo daljši odmor za kosilo.

Parkirna hiša je v kletni etaži objekta, zunanja parkirišča so v neposredni bližini (na Lentu oz. pri sodišču).

Seminarja se je udeležilo 108 slušateljev.

nazaj
Privzeto Arial Arial bold Verdana Verdana bold Open dyslexic Open dyslexic alta Century Gothic / Didact Gothic
Privzeto Barvna shema 1 - črno na belem Barvna shema 2 - belo na črnem Barvna shema 3 - Črna na bež Barvna shema 4 - modro na belem Barvna shema 5 - črno na zelenem Barvna shema 6 - črno na rumenem Barvna shema 7 - modro na rumenem Barvna shema 8 - rumeno na modrem Barvna shema 9 - turkizno na črnem Barvna shema 10 - črno na vijoličnem
Privzeto Velikost pisave 14pt Velikost pisave 16pt Velikost pisave 18pt Velikost pisave 20pt
Velikost pisave 125% Velikost pisave 150% Velikost pisave 200%