e-Davki > Novice

PREBIVALCI PODJETJA E-STORITVE MEDIJI
| e-Davki

Mobilna aplikacija eDavki

eDavki na telefonu.

Aplikacija je namenjena fizičnim osebam. Ponuja številne funkcionalnosti poslovanja s FURS. Poleg obrazcev, kontaktov in splošnih informacij, med drugim ponuja tudi personalizirani koledarček, preko katerega boste prejemali obvestila o svojih konkretnih obveznostih in pravicah (npr. obvestilo o izteku roka plačila določenega davka). Če vam delodajalec ne bo obračunaval in plačeval prispevkov za socialno varnost, vas bomo o tem preko aplikacije sproti obveščali. Zavezancem, ki uveljavljajo olajšavo z vzdrževane družinske člane, je na voljo predizpolnjen obrazec s podatki iz njihove lanske vloge.

Registracija:

Vstop v mobilno aplikacijo eDavki je omogočen zgolj uporabnikom, ki imajo registriran uporabniški račun, prijava je omogočena le z davčno številko in geslom (prijava z digitalnim potrdilom ni možna). Če ste na spletnem portalu eDavki (preko računalnika)  v preteklosti že registrirali uporabniški račun, se v mobilno aplikacijo prijavite zgolj s svojo davčno številko in geslom, ki ste si ga sami določili ob registraciji na spletnem portalu eDavki, sicer morate uporabniški račun na novo registrirati. 

Tisti, ki na spletni portal eDavki vstopate z digitalnim potrdilom morate za uporabo mobilne aplikacije eDavki ustvariti še uporabniški račun (to lahko storite na računalniku ali preko mobilne aplikacije).

Upamo, da vam bo omenjena aplikacija poenostavila izpolnjevanje vaših davčnih obveznosti in uveljavljanje pravic.
Predstavitev mobilne aplikacije eDavki za ranljive skupine
Letak »Imate plačane davke in prispevke? Odgovor je na vašem telefonu!«
Promocijski video o mobilni aplikaciji eDavki

Več...

 

nazaj