Republika Slovenija

Finančna Uprava


KAZALO STRANI ABARVNA SHEMA Aa
IZBIRA PISAVE
A+VELIKOST PISAVE ZNAKOVNI JEZIK
Privzeto Arial Arial bold Verdana Verdana bold Open dyslexic Open dyslexic alta Century Gothic / Didact Gothic
Privzeto Barvna shema 1 - črno na belem Barvna shema 2 - belo na črnem Barvna shema 3 - Črna na bež Barvna shema 4 - modro na belem Barvna shema 5 - črno na zelenem Barvna shema 6 - črno na rumenem Barvna shema 7 - modro na rumenem Barvna shema 8 - rumeno na modrem Barvna shema 9 - turkizno na črnem Barvna shema 10 - črno na vijoličnem
Privzeto Velikost pisave 14pt Velikost pisave 16pt Velikost pisave 18pt Velikost pisave 20pt
Velikost pisave 125% Velikost pisave 150% Velikost pisave 200%

e-Davki

Življenjski in poslovni dogodki

PREBIVALCI
fizične osebe

PODJETJA
fizične osebe z dejavnostjo in pravne osebe

 
PREBIVALCI PODJETJA E-STORITVE MEDIJI
| e-Davki

Mobilna aplikacija eDavki

eDavki na telefonu.

Aplikacija je namenjena fizičnim osebam. Ponuja številne funkcionalnosti poslovanja s FURS. Poleg obrazcev, kontaktov in splošnih informacij, med drugim ponuja tudi personalizirani koledarček, preko katerega boste prejemali obvestila o svojih konkretnih obveznostih in pravicah (npr. obvestilo o izteku roka plačila določenega davka). Če vam delodajalec ne bo obračunaval in plačeval prispevkov za socialno varnost, vas bomo o tem preko aplikacije sproti obveščali. Zavezancem, ki uveljavljajo olajšavo z vzdrževane družinske člane, je na voljo predizpolnjen obrazec s podatki iz njihove lanske vloge.

Registracija:

Vstop v mobilno aplikacijo eDavki je omogočen zgolj uporabnikom, ki imajo registriran uporabniški račun, prijava je omogočena le z davčno številko in geslom (prijava z digitalnim potrdilom ni možna). Če ste na spletnem portalu eDavki (preko računalnika)  v preteklosti že registrirali uporabniški račun, se v mobilno aplikacijo prijavite zgolj s svojo davčno številko in geslom, ki ste si ga sami določili ob registraciji na spletnem portalu eDavki, sicer morate uporabniški račun na novo registrirati. 

Tisti, ki na spletni portal eDavki vstopate z digitalnim potrdilom morate za uporabo mobilne aplikacije eDavki ustvariti še uporabniški račun (to lahko storite na računalniku ali preko mobilne aplikacije).

Upamo, da vam bo omenjena aplikacija poenostavila izpolnjevanje vaših davčnih obveznosti in uveljavljanje pravic.
Predstavitev mobilne aplikacije eDavki za ranljive skupine
Letak »Imate plačane davke in prispevke? Odgovor je na vašem telefonu!«
Promocijski video o mobilni aplikaciji eDavki

Več...

 

nazaj