Republika Slovenija

Finančna Uprava


KAZALO STRANI ABARVNA SHEMA Aa
IZBIRA PISAVE
A+VELIKOST PISAVE ZNAKOVNI JEZIK
Privzeto Arial Arial bold Verdana Verdana bold Open dyslexic Open dyslexic alta Century Gothic / Didact Gothic
Privzeto Barvna shema 1 - črno na belem Barvna shema 2 - belo na črnem Barvna shema 3 - Črna na bež Barvna shema 4 - modro na belem Barvna shema 5 - črno na zelenem Barvna shema 6 - črno na rumenem Barvna shema 7 - modro na rumenem Barvna shema 8 - rumeno na modrem Barvna shema 9 - turkizno na črnem Barvna shema 10 - črno na vijoličnem
Privzeto Velikost pisave 14pt Velikost pisave 16pt Velikost pisave 18pt Velikost pisave 20pt
Velikost pisave 125% Velikost pisave 150% Velikost pisave 200%

Okoljske dajatve

PREBIVALCI PODJETJA E-STORITVE MEDIJI
| Okoljske dajatve

Seznam zavezancev za odvajanje industrijske odpadne vode (INDV) za leto 2019

V skladu z 18. členom Uredbe o okoljski dajatvi za onesnaževanje okolja zaradi odvajanja odpadnih voda (Uradni list RS, št. 80/12 in 98/15) objavljamo Seznam zavezancev za industrijske odpadne vode po občinah za leto 2019, ki je namenjen izvajalcem obvezne občinske gospodarske javne službe odvajanja in čiščenja komunalne in padavinske odpadne vode v posamezni občini.

Seznam je pripravljen na podlagi podatkov iz poročil o obratovalnem monitoringu odpadnih voda, ki jih zavezanci za industrijsko odpadno vodo predložijo Agenciji RS za okolje in določa zavezance za odvajanje industrijske odpadne vode, ki na navedenih lokacijah naprav ne plačujejo okoljsko dajatev za odvajanje komunalne odpadne vode izvajalcem obvezne gospodarske javne službe.

Seznam zavezancev za odvajanje industrijske odpadne vode (INDV) za leto 2019

nazaj