Republika Slovenija

Finančna Uprava


KAZALO STRANI ABARVNA SHEMA Aa
IZBIRA PISAVE
A+VELIKOST PISAVE ZNAKOVNI JEZIK
Privzeto Arial Arial bold Verdana Verdana bold Open dyslexic Open dyslexic alta Century Gothic / Didact Gothic
Privzeto Barvna shema 1 - črno na belem Barvna shema 2 - belo na črnem Barvna shema 3 - Črna na bež Barvna shema 4 - modro na belem Barvna shema 5 - črno na zelenem Barvna shema 6 - črno na rumenem Barvna shema 7 - modro na rumenem Barvna shema 8 - rumeno na modrem Barvna shema 9 - turkizno na črnem Barvna shema 10 - črno na vijoličnem
Privzeto Velikost pisave 14pt Velikost pisave 16pt Velikost pisave 18pt Velikost pisave 20pt
Velikost pisave 125% Velikost pisave 150% Velikost pisave 200%

Okoljske dajatve

PREBIVALCI PODJETJA E-STORITVE MEDIJI
| Okoljske dajatve

Posodobljen seznam oseb, ki imajo pravnomočno odločbo o oprostitvi plačila okoljske dajatve za zgorevanje goriva

27. 6. 2018 je začel veljati posodobljen seznam oseb, ki imajo pravnomočno odločbo o oprostitvi plačila okoljske dajatve za zgorevanje goriva, in oseb, ki jim je bila izdana pravnomočna odločba o prenehanju upravičenosti do oprostitve plačila okoljske dajatve zaradi zgorevanja goriva. Objavilo ga je Ministrstvo za okolje in prostor oziroma Agencija Republike Slovenije za okolje in vsebuje eno spremembo.

Na posodobljenem seznamu oseb, ki imajo pravnomočno odločbo o oprostitvi plačila okoljske dajatve za zgorevanja goriva je glede na prejšnji seznam ena sprememba, in sicer pod zaporedno številko 16 pri upravljavcu GORENJE KERAMIKA d.o.o., Partizanska cesta 12, 3320 Velenje, ki mu je Agencija Republike Slovenije za okolje dne 7. 6. 2018 izdala odločbo o prenehanju upravičenosti do oprostitve plačila okoljske dajatve zaradi zgorevanja goriva št. 35483-39/2018-3. Upravičenost do oprostitve plačila okoljske dajatve za gorivo, ki se rabi v mali napravi SI-95 na lokaciji Gorenje 1b, 3327 Šmartno ob Paki je upravljavcu prenehala z dnem 1. 1. 2018 kot je določeno v izreku ugotovitvene odločbe.

nazaj