Republika Slovenija

Finančna Uprava


KAZALO STRANI ABARVNA SHEMA Aa
IZBIRA PISAVE
A+VELIKOST PISAVE ZNAKOVNI JEZIK
Privzeto Arial Arial bold Verdana Verdana bold Open dyslexic Open dyslexic alta Century Gothic / Didact Gothic
Privzeto Barvna shema 1 - črno na belem Barvna shema 2 - belo na črnem Barvna shema 3 - Črna na bež Barvna shema 4 - modro na belem Barvna shema 5 - črno na zelenem Barvna shema 6 - črno na rumenem Barvna shema 7 - modro na rumenem Barvna shema 8 - rumeno na modrem Barvna shema 9 - turkizno na črnem Barvna shema 10 - črno na vijoličnem
Privzeto Velikost pisave 14pt Velikost pisave 16pt Velikost pisave 18pt Velikost pisave 20pt
Velikost pisave 125% Velikost pisave 150% Velikost pisave 200%

Okoljske dajatve

PREBIVALCI PODJETJA E-STORITVE MEDIJI
| Okoljske dajatve

Posodobljen seznam oseb, ki imajo pravnomočno odločbo o oprostitvi plačila okoljske dajatve za zgorevanje goriva

25. 5. 2018 je začel veljati posodobljen seznam oseb, ki imajo pravnomočno odločbo o oprostitvi plačila okoljske dajatve za zgorevanje goriva, in oseb, ki jim je bila izdana pravnomočna odločba o prenehanju upravičenosti do oprostitve plačila okoljske dajatve zaradi zgorevanja goriva. Objavilo ga je Ministrstvo za okolje in prostor oziroma Agencija Republike Slovenije za okolje in vsebuje eno spremembo.

Na posodobljenem seznamu oseb, ki imajo pravnomočno odločbo o oprostitvi plačila okoljske dajatve za zgorevanja goriva je glede na prejšnji seznam ena sprememba, in sicer je pod zaporedno številko 64 kot upravljavec naprave dodan Petrol, d.d. Ljubljana, Dunajska cesta 50, 1000 Ljubljana, ki mu je Agencija Republike Slovenije za okolje dne 21. 5. 2018 izdala odločbo o oprostitvi plačila okoljske dajatve zaradi zgorevanja goriva št. 35486-40/2018. Navedena odločba je bila izdana za napravo na lokaciji Koroška cesta 14, 2390 Ravne na Koroškem, ki je bila pred pravno pripojitvijo dne 3. 5. 2018 k družbi Petrol, d.d. Ljubljana v upravljanju družbe Petrol Energetika d.o.o., Koroška cesta 14, 2390 Ravne na Koroškem.

nazaj