Republika Slovenija

Finančna Uprava


KAZALO STRANI ABARVNA SHEMA Aa
IZBIRA PISAVE
A+VELIKOST PISAVE ZNAKOVNI JEZIK
Privzeto Arial Arial bold Verdana Verdana bold Open dyslexic Open dyslexic alta Century Gothic / Didact Gothic
Privzeto Barvna shema 1 - črno na belem Barvna shema 2 - belo na črnem Barvna shema 3 - Črna na bež Barvna shema 4 - modro na belem Barvna shema 5 - črno na zelenem Barvna shema 6 - črno na rumenem Barvna shema 7 - modro na rumenem Barvna shema 8 - rumeno na modrem Barvna shema 9 - turkizno na črnem Barvna shema 10 - črno na vijoličnem
Privzeto Velikost pisave 14pt Velikost pisave 16pt Velikost pisave 18pt Velikost pisave 20pt
Velikost pisave 125% Velikost pisave 150% Velikost pisave 200%

Okoljske dajatve

PREBIVALCI PODJETJA E-STORITVE MEDIJI
| Okoljske dajatve

Obračunavanje okoljske dajatve za onesnaževanje zraka z emisijo ogljikovega dioksida

Dne 1. 8. 2018 je stopila v veljavo Uredba o okoljski dajatvi za onesnaževanje zraka z emisijo ogljikovega dioksida (Uradni list RS, št. 48/18), ki prinaša novosti glede na prej veljavno uredbo.

Poleg ostalih sprememb sta spremenjena tudi obrazca za mesečni obračun okoljske dajatve za CO2 in pregled prometa. Ker dopolnitve v informacijskem sistemu E-TROD do roka za predložitev obračunov okoljske dajatve ne bodo izvedene, obveščamo zavezance za plačilo okoljske dajatve za onesnaževanje zraka z emisijo CO2, da morajo obračune (tudi preglede prometa) do dopolnitve informacijskega sistema E-TROD predložiti na novih obrazcih pristojnemu finančnemu uradu v pisni obliki.

Novi obrazci so objavljeni na naši spletni strani.

nazaj