KAZALO STRANI ISKALNIK FIKSEN MENI A+  POVEČAVA Aa  PISAVA ABARVNA SHEMA ZNAKOVNI JEZIK IN ZVOK RSS YOUTUBE

Pooblaščeni gospodarski subjekt (AEO)

Življenjski in poslovni dogodki

PODJETJA
fizične osebe z dejavnostjo in pravne osebe

Storitve in obrazci

PODJETJA
fizične osebe z dejavnostjo in pravne osebe

E-STORITVE
pripomočki in programi

 
PREBIVALCI PODJETJA E-STORITVE MEDIJI
| Pooblaščeni gospodarski subjekt (AEO)

AEO družbi Adria Airways Tehnika

Direktor Finančnega urada Ljubljana Zlatko Alibegović je 14. novembra 2017 predstavnikom podjetja Adria Airways Tehnika podelil dovoljenje pooblaščenega gospodarskega subjekta (AEO) za carinske poenostavitve in varstvo ter varnost.

Družba Adria Airways Tehnika d.d. je v 100 - odstotni lasti družbe Avia Prime S. A. s sedežem v Varšavi na Poljskem. Osnovno poslanstvo družbe je zagotavljanje optimalnega in stroškovno učinkovitega vzdrževanja letal za letalske prevoznike, v skladu z najvišjimi standardi in zakonsko regulativo, ki ureja področje varnosti v letalskem prometu. Dovoljenje AEO sta prevzela predstavnika družbe Tina Košnjek in Marko Škrobar.

Status AEO tako prinaša gospodarskim subjektom, ki izpolnjujejo pogoje in merila, ugodnosti v obliki olajšanja carinskih kontrol glede varstva in varnosti in/ali poenostavitev v skladu s carinskimi predpisi. Program AEO Evropske unije je del svetovne pobude, da se zagotovi varnost celotne dobavne verige.

nazaj
Privzeto Arial Arial bold Verdana Verdana bold Open dyslexic Open dyslexic alta Century Gothic / Didact Gothic
Privzeto Barvna shema 1 - črno na belem Barvna shema 2 - belo na črnem Barvna shema 3 - Črna na bež Barvna shema 4 - modro na belem Barvna shema 5 - črno na zelenem Barvna shema 6 - črno na rumenem Barvna shema 7 - modro na rumenem Barvna shema 8 - rumeno na modrem Barvna shema 9 - turkizno na črnem Barvna shema 10 - črno na vijoličnem
Privzeto Velikost pisave 14pt Velikost pisave 16pt Velikost pisave 18pt Velikost pisave 20pt
Velikost pisave 125% Velikost pisave 150% Velikost pisave 200%