Republika Slovenija

Finančna Uprava


KAZALO STRANI ABARVNA SHEMA Aa
IZBIRA PISAVE
A+VELIKOST PISAVE ZNAKOVNI JEZIK
Privzeto Arial Arial bold Verdana Verdana bold Open dyslexic Open dyslexic alta Century Gothic / Didact Gothic
Privzeto Barvna shema 1 - črno na belem Barvna shema 2 - belo na črnem Barvna shema 3 - Črna na bež Barvna shema 4 - modro na belem Barvna shema 5 - črno na zelenem Barvna shema 6 - črno na rumenem Barvna shema 7 - modro na rumenem Barvna shema 8 - rumeno na modrem Barvna shema 9 - turkizno na črnem Barvna shema 10 - črno na vijoličnem
Privzeto Velikost pisave 14pt Velikost pisave 16pt Velikost pisave 18pt Velikost pisave 20pt
Velikost pisave 125% Velikost pisave 150% Velikost pisave 200%

e-Carina

Življenjski in poslovni dogodki

PREBIVALCI
fizične osebe

PODJETJA
fizične osebe z dejavnostjo in pravne osebe

Storitve in obrazci

PREBIVALCI
fizične osebe

PODJETJA
fizične osebe z dejavnostjo in pravne osebe

E-STORITVE
pripomočki in programi

 
PREBIVALCI PODJETJA E-STORITVE MEDIJI
| e-Carina

Testiranje dopolnitve sistema SIAES marec 2019

Obveščamo vas, da je od dne 7. 3. 2019 omogočeno testiranje dopolnitev sistema SIAES marec 2019, v testnem portalu SICIS.

Kontaktni osebi za testiranje na strani FURS sta Davorin Lončar (davorin.loncar(at)gov.si), poslovni skrbnik aplikacije SIAES/ECS in Darko Katrašnik (darko.katrasnik(at)gov.si), IT skrbnik aplikacije SIAES/ECS. Po prijavi na testiranje boste prejeli navodila za testiranje in testne scenarije.

Stranke, ki uporabljajo aplikacijo eIzvoz na portalu eCarina, lahko izvajajo testiranje novih funkcionalnosti na testnem eCarina portalu. Če stranka v testnem eCarina portalu še ni registrirana, mora predhodno opraviti registracijo preko službe za tehnično pomoč uporabnikom (Sektor za centralno pomoč uporabnikom sd.fu(at)gov.si).

Dopolnitve, ki so predmet testiranja, bodo v produkcijsko okolje SIAES/ECS in portal eCarina (eIzvoz) nameščene dne 10. 4. 2019, po 22.00 uri.

nazaj