KAZALO STRANI ISKALNIK FIKSEN MENI A+  POVEČAVA Aa  PISAVA ABARVNA SHEMA ZNAKOVNI JEZIK IN ZVOK RSS YOUTUBE

Tarifni ukrepi in protidamping

Življenjski in poslovni dogodki

PODJETJA
pravne osebe

 
PREBIVALCI PODJETJA E-STORITVE MEDIJI
| Tarifni ukrepi in protidamping

Ukrep Tarifna opustitev zračne plovnosti – e-Priloge

Certifikat o zračni plovnosti kot e-Priloga od 3. aprila 2018.

Vse uvoznike, ki uvažajo dele za vgradnjo v civilne zrakoplove in bodo želeli v prihodnje koristiti ukrep Tarifne opustitve zračne plovnosti, obveščamo, da bo potrebno od 3. aprila 2018 ob vložitvi deklaracije za sprostitev v prosti promet preko modula e-Priloge posredovati potrdilo o plovnosti in račun. Potrdilo o plovnosti (šifra v e-Prilogah je A119) in račun je potrebno posredovati v stanju vloženo ali najkasneje v stanju sprejeto.

Certifikati o zračni plovnosti in drugi dokumenti, ki se bodo posredovali preko modula e-Priloge morajo biti skenirani v naravni velikosti, ne pomanjšani, tako da je iz skeniranega dokumenta možno brez težave prebrati vse relevantne podatke.

nazaj
Privzeto Arial Arial bold Verdana Verdana bold Open dyslexic Open dyslexic alta Century Gothic / Didact Gothic
Privzeto Barvna shema 1 - črno na belem Barvna shema 2 - belo na črnem Barvna shema 3 - Črna na bež Barvna shema 4 - modro na belem Barvna shema 5 - črno na zelenem Barvna shema 6 - črno na rumenem Barvna shema 7 - modro na rumenem Barvna shema 8 - rumeno na modrem Barvna shema 9 - turkizno na črnem Barvna shema 10 - črno na vijoličnem
Privzeto Velikost pisave 14pt Velikost pisave 16pt Velikost pisave 18pt Velikost pisave 20pt
Velikost pisave 125% Velikost pisave 150% Velikost pisave 200%