Republika Slovenija

Finančna Uprava


KAZALO STRANI ABARVNA SHEMA Aa
IZBIRA PISAVE
A+VELIKOST PISAVE ZNAKOVNI JEZIK
Privzeto Arial Arial bold Verdana Verdana bold Open dyslexic Open dyslexic alta Century Gothic / Didact Gothic
Privzeto Barvna shema 1 - črno na belem Barvna shema 2 - belo na črnem Barvna shema 3 - Črna na bež Barvna shema 4 - modro na belem Barvna shema 5 - črno na zelenem Barvna shema 6 - črno na rumenem Barvna shema 7 - modro na rumenem Barvna shema 8 - rumeno na modrem Barvna shema 9 - turkizno na črnem Barvna shema 10 - črno na vijoličnem
Privzeto Velikost pisave 14pt Velikost pisave 16pt Velikost pisave 18pt Velikost pisave 20pt
Velikost pisave 125% Velikost pisave 150% Velikost pisave 200%

Poreklo blaga

PREBIVALCI PODJETJA E-STORITVE MEDIJI
| Poreklo blaga

Izid e-učnega modula »REX IT System« v slovenščini

Evropska komisija je za carinske uslužbence in carinske strokovnjake v gospodarskih družbah pripravila e-učni modul »REX IT System«.

E-učni modul »REX IT System« je na voljo v slovenščini. Namenjen je učenju novih zakonodajnih zahtev glede registriranih izvoznikov, ki so navedene v Izvedbeni uredbi Komisije (EU) 2015/2447. Modul zajema nove zakonodajne določbe glede trgovanja v okviru sheme GSP Evropske unije in praktične primere.

E-učni modul »REX IT System« je namenjen carinskim uslužbencem in carinskim strokovnjakom v gospodarskih družbah. Po zaključku tečaja bo tečajnik sposoben poslovati v okviru REX sistema v skladu s svojo vlogo in odgovornostjo v sistemu REX.

Modul je dostopen na sledeči povezavi: www.rex.fu.gov.si.

Za carinske uslužbence bo usposabljanje organizirano preko spletne učilnice Moodle.

nazaj